Consell comarcal

Es presenten prop de mil sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer al Garraf

Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge Catalunya tenen la finalitat de facilitar l'accés a un habitatge a persones en risc d'exclusió social

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-07-2018 12:10 Lectures 1898
Es presenten prop de mil sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer al Garraf. CC Garraf

Es presenten prop de mil sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer al Garraf. CC Garraf

L’Oficina Comarcal d’Habitatge ha rebut 964 sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer, durant la darrera convocatòria finalitzada el passat mes de juny. Aquesta xifra representa un augment de sol·licituds del 3,5 %, en relació a l’any 2017.

De les sol·licituds rebudes, el 33% correspon a Vilanova i la Geltrú, el 37% a Sant Pere de Ribes, el 15% a Sitges, el 14% a Cubelles, el 0,5 % a Canyelles i el 0,5 % a Olivella.

Aquests ajuts estan adreçats a persones titulars d’un contracte, del seu domicili habitual, amb un import màxim de 600 €, per la demarcació de Barcelona i 900 €, en cas de famílies nombroses. L'import de l’ajut és del 40% de valor del lloguer anual, amb un màxim de 2.400 € per any i per habitatge.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya vol facilitar, a través d’aquests ajuts, l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones en risc d'exclusió social.

És previst que la valoració de les sol·licituds i l’aprovació dels ajuts estigui finalitzada a l’inici del mes d’octubre. Per a les persones que signin un contracte de lloguer a través de la Borsa de Mediació per al Lloguer Social, la convocatòria romandrà oberta fins al 31 d’octubre d’aquest any.

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No