Es reactiva el moviment territorial "No fem el CIM" contra el Logis Penedès

La plataforma alerta que 'després d’anys de paràlisi del projecte, CIMALSA i el govern semblen disposats a tirar endavant aquest projecte que destrossarà el futur del Penedès'

Redacció L'Arboç 22-07-2018 21:54 Lectures 2893

Davant les inquietants notícies que manifesten la intenció de tirar endavant el projecte logístic “Logis Penedès” la plataforma ciutadana “No Fem el CIM” s’ha tornat a articular, amb més gent i més força per demanar "la retirada inmediata del projecte". Això ho faran públic aquesta setmana a partir d'una convocatòria de premsa que es farà dimecres a la tarda a l'Auditori de la Casa de Cultura de Can Rossell de l'Arboç.

Després d’anys de paràlisi del projecte, la plataforma alerta que "CIMALSA i el govern semblen disposats a tirar endavant aquest projecte que destrossarà el futur del Penedès": "Com a plataforma mai no hem confiat en l’aparent tranquil·litat del govern o de la desactivació del projecte. Per això, els components de la plataforma ens hem mantingut en contacte tot aquest temps".

El moviment veu amb preocupació "com tornen a aflorar els tics de les velles polítiques contra les que vam lluitar fa quinze anys: la manca de transparència, l’absència de democràcia, els indicadors alarmants de contaminació, el model econòmic depredador, l’esgotament dels recursos naturals". I puntualitzen: "el dret a decidir és un dret aplicable a tots els àmbits, des de com volem que sigui la nostra comarca a com, per extensió, com volem que sigui la Vegueria Penedès, entre d’altres qüestions".

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres