Ple municipal

Sant Pere de Ribes aprova la modificació urbanística per convertir la fàbrica de Mobles Valentí en un centre comercial

La firma vol crear un espai d’oci amb botigues, restaurants, espais de reunió, cinemes i un gimnàs

ACN/ Gemma Sánchez Sant Pere de Ribes 18-12-2018 21:50 Lectures 4731

El Ple municipal de Sant Pere de Ribes ha aprovat inicialment la modificació urbanística per permetre que l’empresa Mobles Valentí converteixi la fàbrica del nucli de la Vilanoveta en un gran centre comercial. El punt, que suposa l’ampliació dels usos permesos fins ara a les naus industrials, ha tirat endavant aquest dimarts amb el suport de tots els grups polítics excepte la CUP. Ara s’obrirà un període de sis mesos fins que es debati l’aprovació definitiva, però el govern municipal senyalava la setmana passada que el projecte de Valentí podria anar avançant pel que fa a la contractació d’espais. La previsió de la firma de mobles és crear un espai d’oci amb botigues de grans marques, restaurants, espais de reunió, cinemes i un gimnàs.

Mobles Valentí té la intenció de mantenir el negoci, si bé reubicarà la producció en unes naus situades a poca distància de la fàbrica actual. D’aquesta manera, a les instal•lacions centenàries de la Rambla del Garraf només hi continuarà la part comercial del negoci, mentre que la resta de superfície –uns 18.000 metres quadrats- es destinarà al nou centre comercial.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament