Xarxa ferroviària

Adif adjudica un nou contracte per a la implantació de l’ample internacional ferroviari amb tercer carril

La inversió anirà als trams Castellbisbal-Martorell i al Sant Vicenç de Calders-Vila-seca

ACN El Vendrell 21-12-2018 19:48 Lectures 5218

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha adjudicat un nou contracte per a la implantació de l’ample internacional al corredor mediterrani amb un tercer carril. La inversió puja als 13,8 milions d’euros i inclou el subministrament i el transport dels rails que s’instal·laran als trams Castellbisbal-Martorell i Sant Vicenç de Calders-Vila-seca. El contracte contempla el lliurament de 14.200 tones de carrils.

D’aquest volum, 14.000 tones corresponen a barres de 90 metres i 200 tones a barres de 18 metres. El contracte també preveu el transport fins a la planta de soldadura per configurar trams de carril de 270 metres i, posteriorment, fins als trams on es farà el muntatge de la via.

La instal·lació del tercer carril o tercer fil entre Vila-seca i Castellbisbal permetrà la circulació de trens de mercaderies en ample mixt (ibèric o internacional). El tram més endarrerit és el Castellbisbal-Martorell i l’adjudicació d’aquests treballs era indispensable per poder desencallar la connexió de la línia existent cap al nord amb el tercer carril que s’està instal·lant a la banda sud, entre Martorell, Sant Vicenç de Calders i Vila-seca.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans