Urbanitzacions

Quint Mar estrena la rotonda i el condicionament l'accés a la futura Escola Agnès de Sitges

La rotonda connecta el carrer d'accés al barri amb el carrer per accedir al Poble Sec i també amb el carrer que connecta amb La Llevantina i està dotada de senyalització i sistema d'il·luminació

Redacció Sitges 07-01-2019 10:13 Lectures 3257
Quint Mar estrena la rotonda i el condicionament l'accés a la futura Escola Agnès de Sitges. Ajuntament de Sitges

Quint Mar estrena la rotonda i el condicionament l'accés a la futura Escola Agnès de Sitges. Ajuntament de Sitges

La urbanització Quint Mar, que aviat acollirà la futura Escola Agnès de Sitges, s'ha dotat d'una nova rotonda d’accés al barri, així com del condicionament de l’entorn on s’hi ubicarà el centre educatiu. La rotonda connecta el carrer d'accés al barri amb el carrer per accedir al Poble Sec i també amb el carrer que connecta amb La Llevantina i està dotada de senyalització i sistema d'il·luminació. El nou accés permetrà als vehicles i transport urbà disposar d'un accés directe a la futura Escola Agnès de Sitges, que començarà les obres aviat. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, han visitat la zona aquest divendres, acompanyats d’altres regidors del govern i de la directora i integrants de la comunitat educativa del centre.

L'alcalde, Miquel Forns, ha manifestat que "l'Ajuntament està donant compliment d'una de les accions més desitjades expressades al Pla de Mandat per aconseguir la construcció definitiva de l'escola". Forns ha explicat que "l'Ajuntament ha posat els diners i també ha fet una obra pública consistent en desviar el carrer Corts d'Aragó, reformar la rotonda d'accés i condicionar la finca on s'ha de fer l'obra de l'escola que inclou voreres, asfaltat i enllumenat". "Per tant, l'accés està fet. Ara la Generalitat ha d'adjudicar les obres, que duraran un any i mig", ha afegit.

El regidor d'Ensenyament, Eduard Terrado, ha explicat que "la futura escola se situarà a la part de la finca més allunyada de l'autopista, i contempla edificis per a Primària i Infantil, a més de sala d'actes, gimnàs, cuina, menjador, pati i pista esportiva". Terrado ha explicat també que es construiran pantalles sòniques per a evitar l'afectació de l'autopista.

La directora de l'escola, Vinyet Llamas, ha assegurat que "el fet que ara, a principis d'any, ja estiguem fent la construcció de l'escola, és el millor regal de Reis que podem tenir, després de 14 anys esperant".

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres