Animalistes

L'Arboç busca voluntaris per a la nova Brigada Civil de protecció animal

El proper dimarts 19 de febrer a les 19.30h a l’Auditori es presentarà aquesta nova iniciativa

L'Arboç busca voluntaris per a la nova Brigada Civil de protecció animal. EIX

L'Arboç busca voluntaris per a la nova Brigada Civil de protecció animal. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Amb el lema: “Totes les coses bones neixen d’una actitud d’estima cap als altres, T’apuntes?” la nova Brigada Civil de Protecció Animal cerca voluntaris que vulguin dedicar una part del seu temps al benestar animal i al compliment de la normativa local per part dels amos dels animals. Amb aquest objectiu, el proper dimarts 19 de febrer a les 19:30h a l’Auditori es presentarà aquest projecte a la ciutadania.

Els voluntaris rebran una completa formació sobre la normativa local, autonòmica, nacional i internacional en protecció i benestar animal, comportament animal, tinença responsable, bioseguretat, i primers auxilis. Entre les tasques que duran a terme en coordinació amb la Policia Local seran les d’informar, sensibilitzar, requerir i promoure actituds responsables que fomentin la qualitat de vida dels animals, la tinença responsable i també el civisme i la convivència.

El perfil de voluntari que es busca és el d’una persona major de 25 anys, sense antecedents penals, amb empatia, iniciativa i autocontrol. Tots els interessats a fer de voluntaris han d’enviar un mail amb les seves dades a brigada.cpa@gmail.com

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local