Transport públic

El Pacte Penedès Marítim s’afegeix a la marxa lenta de vehicles convocada pel 12 d'abril

Els porteveus del Pacte s’ha reunit amb l’Autoritat del Transport Metropolità, a favor d’escoltar la demanda del territori d’incrementar la freqüència de transport públic

El Pacte Penedès Marítim segueix el seu 'planning' i es reuneix amb l'ATM . CC Baix Penedès

El Pacte Penedès Marítim segueix el seu 'planning' i es reuneix amb l'ATM . CC Baix Penedès

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Pacte Penedès Marítim continua treballant per millorar la mobilitat al territori. Tal i com estava previst en el calendari d’accions plantejades, el Pacte s’ha reunit amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), de l’àrea de Barcelona, tenint en compte que és un actor amb responsabilitats en tema de mobilitat. A la reunió, que ha tingut lloc a la seu de l’entitat, hi ha assistit el director general de l’ATM, Pere Torres Grau, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria García, la portaveu de la coordinadora Calafell, de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf, Sònia Mirambell, i el representant del Consell Comarcal del Baix Penedès al Pla Territorial, Jaume Casañas.

El compromís que ha adquirit l’ATM en el decurs de la reunió ha estat que tècnics de l’entitat metropolitana impartiran una jornada al Baix Penedès per presentar el Pla de Mobilitat 2020, un pla que preveu canvis en la zonificació. L’ATM s’ha manifestat a favor d’escoltar la demanda i necessitat del territori d’incrementar la freqüència de transport públic, així com estudiar el transport públic nocturn (trens i busos amb connexió amb Barcelona, en franja nocturna), sobretot en temporada d’estiu. Els membres del Pacte del Penedès Marítim s’han mostrat molt satisfets pel compromís de l’ATM, ja que serà la primera vegada que l’entitat metropolitana ve al Baix Penedès a escoltar la veu i les necessitats del territori. L'ATM ha estat present darrerament al Garraf per donar explicacions a la mateixa problemàtica.

Adhesió a la marxa lenta del 12 d’abril

El Pacte Penedès Marítim s’afegeix a la marxa lenta de vehicles convocada pel proper 12 d’abril per la Xarxa de Mobilitat Penedès Garraf. Serà una acció reivindicativa per seguir denunciant els greuges en matèria de mobilitat que pateixen les dues comarques.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local