Peatges

El Pacte del Penedès Marítim tornen a demanar solucions conjuntes per a la C-31

Els alcaldes reivindiquen la gratuïtat del peatge de Cubelles per als usuaris que facin el trajecte d’anada i tornada en 24h, tal i com es va establir a la N-340 i AP-7

Redacció Cunit 16-01-2020 8:05 Lectures 4265
El Pacte del Penedès Marítim tornen a demanar solucions conjuntes per a la C-31. Ajuntament de Cunit

El Pacte del Penedès Marítim tornen a demanar solucions conjuntes per a la C-31. Ajuntament de Cunit

Aquest dimecres al migdia ha tingut lloc una reunió del Pacte del Penedès Maritim amb alcaldes i regidors com a representants dels municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell i Vendrell, a més del Consell Comarcal Garraf i del Baix Penedès.

Aquesta reunió del Pacte del Penedès Marítim és la primera trobada d’aquesta legislatura que preten reprendre les accions que s’havien començat a plantejar anteriorment. Entre elles, el fet de demanar a la Generalitat de Catalunya solucions conjuntes per la C-31, una via que forma part de la trama urbana dels municipis com un carrer més pel qual transiten milers de vehicles cada dia.

Els representants dels municipis han estat d’acord en demanar la gratuïtat del peatge de Cubelles per als usuaris que facin el trajecte d’anada i tornada en 24h, tal i com es va establir a la N-340 i AP-7, i també demanar una Taula de mobilitat per a fomentar el transport públic.

Per part del Consistori de Cunit, s’iniciaran converses amb tots els portaveus municipals i amb les associacions veïnals per a proposar la creació d’una coordinadora com la que ha existeix en d’altres municipis i crear així una estratègia conjunta.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres