Fundació Miranda

Els cavalls del Parc del Garraf inicien la transhumància de tornada a l'Alt Berguedà

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda

Redacció Olivella 02-05-2019 20:16 Lectures 4358
Cavalls de la Fundació Miranda al Parc del Garraf . Diputació de Barcelona

Cavalls de la Fundació Miranda al Parc del Garraf . Diputació de Barcelona

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda que han passat els mesos d’hivern al Parc del Garraf gràcies a la participació de la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i el suport de Garraf Coopera. L’acte s’iniciarà a les 16-30 h a l’Escola de Natura de Can Grau, al municipi d’Olivella, on, en una finca propera, els cavalls han pasturat lliurement des del mes d’octubre.

Posteriorment, a les 18:30h, al nucli antic d’Olivella tindrà lloc la Festa de comiat dels cavalls amb la participació de l’alcaldessa, Marta Verdejo, i la presidenta de la Fundació Miranda, Rosa Galindo. 

L’inici de la transhumància de la manada de cavalls fins a les pastures del pla de l’Orri, a la serra del Catllaràs, a l’Alt Berguedà, s’iniciarà el divendres 17 de maig, amb diverses etapes fins al destí final.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No