Fundació Miranda

Els cavalls del Parc del Garraf inicien la transhumància de tornada a l'Alt Berguedà

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda

Redacció Olivella 02-05-2019 20:16 Lectures 3643
Cavalls de la Fundació Miranda al Parc del Garraf . Diputació de Barcelona

Cavalls de la Fundació Miranda al Parc del Garraf . Diputació de Barcelona

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda que han passat els mesos d’hivern al Parc del Garraf gràcies a la participació de la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i el suport de Garraf Coopera. L’acte s’iniciarà a les 16-30 h a l’Escola de Natura de Can Grau, al municipi d’Olivella, on, en una finca propera, els cavalls han pasturat lliurement des del mes d’octubre.

Posteriorment, a les 18:30h, al nucli antic d’Olivella tindrà lloc la Festa de comiat dels cavalls amb la participació de l’alcaldessa, Marta Verdejo, i la presidenta de la Fundació Miranda, Rosa Galindo. 

L’inici de la transhumància de la manada de cavalls fins a les pastures del pla de l’Orri, a la serra del Catllaràs, a l’Alt Berguedà, s’iniciarà el divendres 17 de maig, amb diverses etapes fins al destí final.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament