Estiu 2019

El CAAD Penedès promou l’adopció per vacances

S’activa la campanya “Els gossos i gats del CAAD volen vacances” per buscar nous adoptants.

Redacció Vilafranca del Penedès 05-08-2019 17:08 Lectures 2843
El CAAD Penedès promou l’adopció per vacances. CAAD Penedès

El CAAD Penedès promou l’adopció per vacances. CAAD Penedès

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf posa en marxa una campanya per promoure l’adopció de gossos i gats acollits a les seves instal·lacions, amb la pregunta “Ens ajudeu a donar un temps de vacances al nostres gossos i gats?”

Des de el centre recorden que els períodes de vacances són un bon moment per plantejar-se adoptar un animal, ja que es disposa de més temps lliure per dedicar a aconseguir una millor adaptació a la nova llar, el que facilita a gossos i gats adoptats, una recuperació més ràpida dels costums quotidians de la convivència en família. El centre busca a persones interessades en adoptar, ja que en el que porten d’any han recollit ja 923 animals, i a pesar de les accions realitzades per promoure els animals del centre, calen més persones disposades a fer el pas i donar una nova oportunitat. Els interessats es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 810 06 98 opció 6 o al correu caad@mancomunitat.cat.

Així mateix el CAAD Penedès, també demana als propietaris i propietàries d’animals que tinguin en compte les seves mascotes a l’hora de planificar les seves vacances i evitin així l’abandonament. Amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar a la ciutadania en els valors positius que aporten la convivència amb animals domèstics també en aquests períodes, fent especial incís en la importància de no regalar o abandonar la mascota quan les condicions no són favorables.

El CAAD Penedès promou l’adopció per vacances
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament