Col·lector d'aigües

Reobren el carrer de les Balears de Vilanova amb un paviment provisional per tapar l'esvoranc

El carrer estava tallat des del dia 8 d'agost a causa d'un esvoranc a la calçada, provocat pel col·lector d'aigües pluvials i residuals

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-08-2019 21:22 Lectures 3294
Reobren el carrer de les Balears de Vilanova amb un paviment provisional per tapar l'esvoranc. EIX

Reobren el carrer de les Balears de Vilanova amb un paviment provisional per tapar l'esvoranc. EIX

Dilluns al matí es tornarà a obrir al trànsit el carrer de les Balears, després que el dia 8 d'agost s'hagués de tallar a la circulació, a causa de l'aparició imprevista d'un esvoranc a la calçada. (vegeu noticia)

Un cop la Companyia d'Aigües de VNG ha reparat el col·lector d'aigües pluvials i residuals, causant de l'esvoranc, s'ha decidit tornar a obrir el carrer al trànsit de vehicles amb un paviment provisional de formigó, a l'espera que properament es puguin fer els treballs d'asfaltat definitiu.

Una mesura que s'ha pres amb l'objectiu de restablir el més aviat possible la circulació en aquest sector de baix a mar, que inclou la línia 1 del bus urbà. Les parades que tornaran a funcionar a partir de dilluns són la del carrer Balears amb la plaça de la Marina, i la del carrer de Martí Torrents.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament