Companyia d'Aigües

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova

Tallada la circulació per reparar el col·lector d'aigua que ha causat l'incident

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-08-2019 14:55 Lectures 4071
S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Arran de l'aparició imprevista d'un esvoranc a la calçada, s'ha tallat la circulació al carrer de les Balears. L'esvoranc, que impedeix la circulació de vehicles, s'ha obert a l'alçada del número 11 d'aquest carrer.

Un cop feta la valoració, s'ha detectat que la incidència prové del col·lector d'aigües pluvials i residuals, i la Companyia d'Aigües es farà càrrec de la reparació, que durarà unes setmanes. La reconstrucció de la connexió començarà dilluns.

Mentrestant s'ha hagut de tallar els accessos al trànsit rodat, i s'ha desviat el servei de bus urbà de la línia L1. Concretament, s'han anul·lat la parada del carrer Balears amb plaça Marina i la del carrer de Martí Torrents.

El bus de la Línia 1 Tacó - Càmping es desviarà aquests dies pels carrers de l'Àncora, ronda Europa, cruïlla Joan Oliver i passeig Marítim.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament