Companyia d'Aigües

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova

Tallada la circulació per reparar el col·lector d'aigua que ha causat l'incident

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-08-2019 14:55 Lectures 3865
S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Balears de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Arran de l'aparició imprevista d'un esvoranc a la calçada, s'ha tallat la circulació al carrer de les Balears. L'esvoranc, que impedeix la circulació de vehicles, s'ha obert a l'alçada del número 11 d'aquest carrer.

Un cop feta la valoració, s'ha detectat que la incidència prové del col·lector d'aigües pluvials i residuals, i la Companyia d'Aigües es farà càrrec de la reparació, que durarà unes setmanes. La reconstrucció de la connexió començarà dilluns.

Mentrestant s'ha hagut de tallar els accessos al trànsit rodat, i s'ha desviat el servei de bus urbà de la línia L1. Concretament, s'han anul·lat la parada del carrer Balears amb plaça Marina i la del carrer de Martí Torrents.

El bus de la Línia 1 Tacó - Càmping es desviarà aquests dies pels carrers de l'Àncora, ronda Europa, cruïlla Joan Oliver i passeig Marítim.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres