Desconvoquen la vaga

Els treballadors de Mon-bus arriben a un acord amb l'empresa i desconvoquen les mobilitzacions

L'empresa ha accedit a posar seguretat als vehicles fins a finals d'any després de les protestes dels conductors del bus nocturn

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-08-2019 11:17 Lectures 3636
Els treballadors de Mon-bus arriben a un acord amb l'empresa i desconvoquen les mobilitzacions. Mon-bus

Els treballadors de Mon-bus arriben a un acord amb l'empresa i desconvoquen les mobilitzacions. Mon-bus

Els treballadors de l'empresa d'autobusos Mon-bus han decidit desconvocar les mobilitzacions anunciades per als mesos de setembre i l'octubre després d'arribar a un acord al departament de Treball amb l'empresa. Mon-bus s'ha compromés a posar seguretat als vehicles després de les queixes dels conductors del servei de bus nocturn de la línia del Garraf. El compromís és mantenir de moment aquesta seguretat fins a finals d'any.

Els treballadors van denunciar que la sensació d'inseguretat és habitual tant per als conductors com per als passatgers amb agressions físiques i verbals continues que "estan afectant psicològicament el conjunt de la plantilla". 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres