Reobertura, divendres

Una fuita d'aigua, causa de l'esvoranc obert al carrer Josep Coroleu de Vilanova

Els treballs de reparació de la fuita es faran al llarg al dia d'avui i s'asfaltarà provisionalment per poder obrir demà divendres

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-08-2019 12:14 Lectures 2214
Una fuita d'aigua, causa de l'esvoranc obert al carrer Josep Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Una fuita d'aigua, causa de l'esvoranc obert al carrer Josep Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Una fuita d'aigua és la causa d'un esfondrament que ahir dimecres es va produir en una part del paviment del carrer de Josep Coroleu, al davant de la piscina. La fuita procedeix de la canonada que travessa aquest carrer.

Des de primera hora del matí operaris de la Companyia Aigües de Vilanova estan treballant per localitzar i reparar la fuita, que afecta la distribució de l'aigua a una part dels habitatges situats a l'encreuament del carrer de Josep Coroleu amb el carrer de Pelegrí Ballester i que es preveu quedi resolta al voltant de les 13 hores.

L'esfondrament ha ocasionat que s'hagi hagut de tallar el carrer. Segons la companyia, la previsió és poder reobrir de forma provisional demà divendres al matí. La setmana vinent, entre dilluns i dimecres es preveu tornar a tallar el trànsit per sanejar, reparar i asfaltar el tram afectat.

L'incident també ha ocasionat que s'hagi anul·lat la parada del bus urbà de la plaça dels Pobles d'Espanya, en el recorregut que puja pel carrer de Josep Coroleu i fa el gir a Pelegrí Ballester. La parada tornarà a estar en funcionament quan es restableixi la circulació.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament