Ensurt al centre urbà

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Josep Coroleu de Vilanova

L'enfonsament ha obligat a tancar la zona al trànsit i modificat algunes rutes del bus

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-08-2019 20:31 Lectures 3724
S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Josep Coroleu de Vilanova. EIX

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Josep Coroleu de Vilanova. EIX

Aquest dimecres a la tarda s'ha obert un esvoranc a la calçada del carrer Josep Coroleu de Vilanova, a l'alçada del carrer Pelegrí Ballester. L'ensurt ha obligat els serveis tècnics a restringir el trànsit a la zona i això ha fet que es modifiquin algunes rutes del bus urbà i interurbà. Per exemple, la companyia Mon-bus ha anul·lat la parada de la plaça dels Pobles d'Espanya.

A la mateixa zona, la passada tardor, la policia local de Vilanova va haver de tancar al trànsit el mateix carrer Pelegrí Ballester de Vilanova per una "anomalia urgent" a la calçada, ja que s'havia produït un altre esvoranc.

S'obre un esvoranc a la calçada del carrer Josep Coroleu de Vilanova
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament