Sant Marçal-Cal Vies

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès

Els comuns troben “incoherent” impulsar aquest projecte sense tenir definit el Pla Territorial Parcial de la Vegueria

ACN Castellet i la Gornal 09-10-2019 16:05 Lectures 1596
En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès. En Comú Podem

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès. En Comú Podem

El grup parlamentari d’En Comú-Podem presentarà una resolució per demanar al Govern que aturi el pla director urbanístic de Sant Marçal-Can Vies, que planteja la construcció d’un nou polígon logístic de més de 110 hectàrees al Penedès, entre els municipis de l’Arboç, Castellet i la Gornal i Castellví de la Marca. En un comunicat enviat als mitjans, els comuns consideren “incoherent” impulsar ara aquest polígon logístic al Penedès, mentre paral•lelament "s’està definint el model territorial a través del Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès".

En la mateixa línia del que proposa SOS Penedès, la plataforma ciutadana que s’ha creat per evitar la construcció del polígon, En Comú – Podem també demanarà una moratòria urbanística “a tot el Penedès” per no “alterar” les futures decisions sobre el Pla Territorial Parcial, han explicat.

El partit d’En Comú Podem no veu amb bons ulls el projecte logístic i per això instarà al Govern a que faci marxa enrere, perquè considera que, ara per ara, no hi ha una “demanda real” per construir aquest polígon logístic al Penedès. Un projecte logístic que segons els comuns es “desmarca” del model que el Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès està definint.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres