Sant Marçal-Cal Vies

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès

Els comuns troben “incoherent” impulsar aquest projecte sense tenir definit el Pla Territorial Parcial de la Vegueria

ACN Castellet i la Gornal 09-10-2019 16:05 Lectures 2574
En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès. En Comú Podem

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès. En Comú Podem

El grup parlamentari d’En Comú-Podem presentarà una resolució per demanar al Govern que aturi el pla director urbanístic de Sant Marçal-Can Vies, que planteja la construcció d’un nou polígon logístic de més de 110 hectàrees al Penedès, entre els municipis de l’Arboç, Castellet i la Gornal i Castellví de la Marca. En un comunicat enviat als mitjans, els comuns consideren “incoherent” impulsar ara aquest polígon logístic al Penedès, mentre paral•lelament "s’està definint el model territorial a través del Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès".

En la mateixa línia del que proposa SOS Penedès, la plataforma ciutadana que s’ha creat per evitar la construcció del polígon, En Comú – Podem també demanarà una moratòria urbanística “a tot el Penedès” per no “alterar” les futures decisions sobre el Pla Territorial Parcial, han explicat.

El partit d’En Comú Podem no veu amb bons ulls el projecte logístic i per això instarà al Govern a que faci marxa enrere, perquè considera que, ara per ara, no hi ha una “demanda real” per construir aquest polígon logístic al Penedès. Un projecte logístic que segons els comuns es “desmarca” del model que el Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès està definint.

Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No