Consell Executiu

El Govern crea la Comissió Territorial d'Urbanisme del Penedès

Serà l'òrgan competent en planificació territorial i urbanística de la Vegueria

ACN Vilafranca del Penedès 22-10-2019 17:21 Lectures 1974

El Govern ha aprovat a la reunió del Consell Executiu d’aquest dimarts la creació de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Penedès. Aquesta comissió serà l'òrgan que haurà de planificar urbanísticament i territorial la Vegueria Penedès, creada el 2010. La nova comissió s'encarregarà de donar el vistiplau als projectes urbanístics que es tirin endavant a les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i els municipis de l'Anoia que no van voler seguir formant part de l'àmbit de la Catalunya Central. En el decret aprovat aquest dimarts pel Govern també es preveu una modificació en la composició d'aquestes comissions territorials per fer-les més plurals i eficients i per augmentar la transparència en la presa de decisions.

Així, hi haurà més membres designats pels col·legis professionals directament relacionats amb les matèries d'urbanisme, habitatge i medi ambient i s'ampliaran el nombre de vocals designats per les associacions d'entitats locals més representatives. Alhora es garantirà la representació de municipis amb diferent nombre d'habitants.

A partir d'ara s'obre un termini de dos mesos per constituir la comissió.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres