L'Ajuntament de Cubelles impulsa la reforestació de Les Bassetes

L'acord amb ARBA Litoral contempla la custòdia de les 2,5 hectàrees de terreny per un període de 15 anys

Redacció Cubelles 29-10-2019 18:30 Lectures 2389

L'Ajuntament de Cubelles i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes, que té com a principals objectius la conservació dels espais boscosos i dels ecosistemes que els constitueixen.

L’àmbit d’aquest acord inclou les vora 2,5 hectàrees del terreny conegut com Les Bassetes, on ARBA Litoral acostuma a organitzar accions de manteniment i cura tots els caps de setmana.

Entre d’altres, amb aquest acord, ARBA es compromet a presentar, el mes de desembre de cada any, una memòria amb una proposta de treballs a realitzar a la zona d'actuació durant l’any següent, així com el cronograma aproximat previst per a les esmentades accions i les mesures de conservació a posteriori que s'hagin d'implementar.

El proper 23 de novembre, l'entitat ecologista organitzarà una reforestació pública de la zona, donant a conèixer el territori, els itineraris que s'hi definiran i els objectius del projecte del que s'ha signat una custòdia per als propers 15 anys.

L'Ajuntament i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes. Ajuntament de Cubelles
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres