L'Ajuntament de Cubelles impulsa la reforestació de Les Bassetes

L'acord amb ARBA Litoral contempla la custòdia de les 2,5 hectàrees de terreny per un període de 15 anys

Redacció Cubelles 29-10-2019 18:30 Lectures 2621

L'Ajuntament de Cubelles i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes, que té com a principals objectius la conservació dels espais boscosos i dels ecosistemes que els constitueixen.

L’àmbit d’aquest acord inclou les vora 2,5 hectàrees del terreny conegut com Les Bassetes, on ARBA Litoral acostuma a organitzar accions de manteniment i cura tots els caps de setmana.

Entre d’altres, amb aquest acord, ARBA es compromet a presentar, el mes de desembre de cada any, una memòria amb una proposta de treballs a realitzar a la zona d'actuació durant l’any següent, així com el cronograma aproximat previst per a les esmentades accions i les mesures de conservació a posteriori que s'hagin d'implementar.

El proper 23 de novembre, l'entitat ecologista organitzarà una reforestació pública de la zona, donant a conèixer el territori, els itineraris que s'hi definiran i els objectius del projecte del que s'ha signat una custòdia per als propers 15 anys.

L'Ajuntament i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes. Ajuntament de Cubelles
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament