Rodalies

Retards de més de 45 minuts en diverses línies de Rodalies per l'avaria d'un tren entre Bellvitge i Sants

Afecta les línies R2, R2 Sud, R2 Nord, R13, R14, R15 i R16

ACN Barcelona 25-11-2019 12:43 Lectures 2066

Es registren retards de més de 45 minuts en diverses línies de Rodalies per la incidència tècnica d'un tren entre Bellvitge i Estació de Sants. Els combois poden estar aturats més temps de l'habitual quan s'acosten al punt afectat. Aquesta avaria afecta les línies R2, R2 Sud, R2 Nord, R13, R14, R15 i R16. Una incidència en un tren a Viladecans ja ha provocat demores importants aquest dilluns al matí.

Aquest matí, també s'han registrat retards de més de 45 minuts en diverses línies ferroviàries per una avaria d'un tren a Viladecans, que ha provocat que s'hagi hagut de circular per via única en aquesta estació durant més d'una hora. La incidència afecta les línies R2 Sud, R13, R14, R15 i R16. Els viatgers del tren avariat, que es dirigia cap a Barcelona, han pogut continuar en un altre comboi cap a la seva destinació. El tren avariat ja ha estat apartat a Gavà i es recupera la circulació per les dues vies. Es recuperaran progressivament les freqüències habituals.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament