Conflicte Laboral

Rodalies prestarà el 40% del servei durant les aturades per la vaga parcial de dijous

El servei serà del 90% en la Llarga Distància i l'AVE i el 63% en el cas dels Avant

ACN Barcelona 03-12-2019 11:26 Lectures 1910

Rodalies de Catalunya prestarà el 40% del servei durant les aturades convocades per la vaga parcial d'aquest dijous, segons ha informat Renfe en base als serveis mínims decretats pel Departament de Treball. Les aturades estan previstes entre les 00.00 i les 4.00 hores, les 11.00 i les 15.00 hores i les 20.00 i les 24.00 hores i és en aquestes franges quan el servei serà del 40%, mentre que durant la resta hi haurà l'habitual. Pel que fa a la Llarga Distància i l'Alta Velocitat, s'assegurarà un servei del 90%, que serà del 63% en el cas dels Avant. Aquesta serà la primera de les dues jornades de vaga convocades per la CGT per criticar la "falta de voluntat de diàleg" de l'operadora i el ministeri de Foment. La segona jornada serà el 20.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. En el cas de trens suprimits, s'oferirà, sempre que sigui possible, viatjar en un altre tren en el horari més proper al adquirit.

D'altra banda, la vaga nacional interprofessional a França convocada a partir del 5 de desembre afectarà els trens de Renfe –SNCP. Tot i això, no estan previstes mesures alternatives de manera general i s'acomodarà els clients internacionals amb bitllets proveïts per als trens suprimits en qualsevol altre tren de Renfe-SNCF que operi. El client s'haurà de dirigir als punts d'atenció al client de les estacions on se li emetrà una tarifa especial sense despesa per al nou tren.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No