Retards

Restablerta la circulació de la línia R2, interrompuda durant tres hores per un atropellament a l'estació del Prat

El tall ha provocat retards de 30 minuts de mitjana

ACN Barcelona 02-01-2020 9:30 Lectures 3338

La circulació de les línies R2, R2 Nord i R2 Sud s'ha restablert després de tres hores de tall per l'atropellament d'una persona a l'estació de tren del Prat, segons ha informat Renfe aquest dimecres a la nit. Protecció Civil ha posat fi a l'estat de prealerta del pla Ferrocat (Pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril) després de restablir la circulació de trens per les dues vies. Renfe ha informat sobre la recuperació "progressiva" de freqüències i horaris. La circulació s'havia restablert parcialment amb el pas dels trens per un via, fins a la mitjanit que s'ha restablert per complet.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament