Transport públic

L'Ajuntament de Cubelles decreta la gratuïtat del bus urbà com a servei essencial

Els usuaris que necessitin anar al CAP o a comprar productes de primera necessitat hauran d'extremar les mesures de seguretat

Redacció Cubelles 16-03-2020 21:05 Lectures 1080
L'Ajuntament de Cubelles decreta la gratuïtat del bus urbà com a servei essencial. Ajuntament de Cubelles

L'Ajuntament de Cubelles decreta la gratuïtat del bus urbà com a servei essencial. Ajuntament de Cubelles

L'Ajuntament de Cubelles ofereix de manera gratuïta els trajectes de bus urbà per a aquelles persones que necessitin desplaçar-se al Centre d'Atenció Primària (CAP) o per adquirir productes de primera necessitat i no disposin de mitjans propis per poder-se desplaçar per l'interior del municipi. El Consistori assumirà la despesa d'aquest servei, considerat essencial segons les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya i el govern de l'Estat.

Amb tot però, caldrà extremar les mesures de seguretat i higiene. Els accessos al vehicle es faran per la porta del darrere, la capacitat del bus es reduïrà a un terç del total i caldrà mantenir la distància mínima de seguretat d'un metre entre els passatgers i també respecte el conductor.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres