Crisi del coronavirus

Renfe oferirà places gratis al personal sanitari que es traslladi de ciutat amb motiu del coronavirus

Els sanitaris podran accedir gratis a tots els trens excepte Rodalies per motius laborals

ACN Barcelona 26-03-2020 21:10 Lectures 2576

La companyia ferroviària estatal Renfe oferirà places gratuïtes per facilitar el desplaçament de personal sanitari que hagi de traslladar-se entre ciutats espanyoles per motius laborals i, especialment, amb motiu de l'epidèmia de coronavirus. Durant el període de l'estat d'alarma, l'operadora ha previst que metges, ATS i personal d'infermeria i laboratori puguin accedir als trens d'alta velocitat, llarga distància, mitja distància i Avant de forma gratuïta, des del seu lloc de treball habitual a altres localitats on la situació així ho requereixi.

El procediment de Renfe preveu que aquests treballadors es presentin en els centres de servei de les estacions, els controls d'accés o, si les estacions no disposen d'aquests serveis, directament a l'interventor del tren, i se'ls expedirà un bitllet gratuït i se'ls assignarà plaça que compleixi amb les distàncies de seguretat.

Per a això, el personal sanitari ha d'anar identificat mitjançant el carnet de col·legi professional corresponent a la seva especialitat sanitària (metge, infermeria, ATS), la targeta d'identificació de centre sanitari on presta els seus serveis, o bé a través d'un certificat expedit pel centre d'assistència mèdica a què hagi d'acudir i motivi el desplaçament.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres