Crisi del coronavirus

Renfe oferirà places gratis al personal sanitari que es traslladi de ciutat amb motiu del coronavirus

Els sanitaris podran accedir gratis a tots els trens excepte Rodalies per motius laborals

ACN Barcelona 26-03-2020 21:10 Lectures 3253

La companyia ferroviària estatal Renfe oferirà places gratuïtes per facilitar el desplaçament de personal sanitari que hagi de traslladar-se entre ciutats espanyoles per motius laborals i, especialment, amb motiu de l'epidèmia de coronavirus. Durant el període de l'estat d'alarma, l'operadora ha previst que metges, ATS i personal d'infermeria i laboratori puguin accedir als trens d'alta velocitat, llarga distància, mitja distància i Avant de forma gratuïta, des del seu lloc de treball habitual a altres localitats on la situació així ho requereixi.

El procediment de Renfe preveu que aquests treballadors es presentin en els centres de servei de les estacions, els controls d'accés o, si les estacions no disposen d'aquests serveis, directament a l'interventor del tren, i se'ls expedirà un bitllet gratuït i se'ls assignarà plaça que compleixi amb les distàncies de seguretat.

Per a això, el personal sanitari ha d'anar identificat mitjançant el carnet de col·legi professional corresponent a la seva especialitat sanitària (metge, infermeria, ATS), la targeta d'identificació de centre sanitari on presta els seus serveis, o bé a través d'un certificat expedit pel centre d'assistència mèdica a què hagi d'acudir i motivi el desplaçament.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No