Crisi del coronavirus

S’inicia el procediment per a la concessió d'ajuts al lloguer per a persones grans al Garraf

La gestió de les subvencions serà d’ofici i des de l’Oficina d’Habitatge del Garraf s’estan fent trucades a les persones susceptibles de tenir aquest ajut

Redacció Vilanova i la Geltrú 31-03-2020 19:53 Lectures 1508

El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat el procediment per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, i l’avançament dels imports corresponents als mesos de gener, febrer i març, que es farà efectiu a finals del mes d’abril.

Aquestes prestacions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya estan adreçades a persones de 65 anys i més, que ja han estat beneficiàries o sol·licitants d’aquests ajuts durant l’any 2019, per fer front al pagament del lloguer del seu habitatge.

La gestió de les subvencions serà d’ofici. En aquest sentit, des de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf s’estan fent trucades a les persones susceptibles de tenir aquest ajut, per tal que elles donin la seva acceptació via telefònica. D’aquesta manera es facilita el procediment a les persones grans, tenint en compte l’estat d’alarma pel Coronavirus.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres