Desescalada del confinament

La Mancomunitat obre les deixalleries municipals a partir de divendres

Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A partir de divendres 8 de maig les deixalleries que gestiona la Mancomunitat reobriran de nou les seves portes perquè en puguin fer ús els usuaris domèstics. Els treballadors i les persones que en facin ús hauran de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per tal de prevenir la propagació de la Covid-19.

Aquestes instal·lacions especialitzades per a la gestió de residus, que havien restringit la seva activitat degut a la crisi sanitària de la Covid-19, tornaran a prestar servei als veïns i veïnes dels ajuntaments de l’Alt Penedès i el Garraf aquest mes de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.

Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques, si bé aquests darrers ja hi podien accedir des del passat 16 d’abril.

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i seguir les mesures de seguretat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris així com dels treballadors:

-Dins de la deixalleria només podran accedir-hi dos usuaris alhora.
-Caldrà mantenir una distància de seguretat mínima de dos metres entre usuaris i respecte el personal de la instal·lació.
-Es recomana utilitzar guants i mascareta de protecció.
-Les persones usuàries hauran de dipositar els residus al lloc indicat seguint les instruccions del personal de la deixalleria.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local