Temporal

Culminada la regeneració de sorra de la platja Llarga de Cubelles, afectada pel temporal Gloria

Les feines van mobilitzar fins a cinc camions tipus banyera i es van executar durant tres dies

Culminada la regeneració de sorra de la platja Llarga de Cubelles, afectada pel temporal Gloria. Ajuntament de Cubelles

Culminada la regeneració de sorra de la platja Llarga de Cubelles, afectada pel temporal Gloria. Ajuntament de Cubelles

El departament de Costes i Medi Marí, depenent del ministeri per a la Transició ecològica i el Repte demogràfic, ha culminat les feines de regeneració de sorra de la platja Llarga, malmesa arran del temporal Gloria de començament d’any. En total, s’han aportat fins a 4.122m3 d’arena procedents de Les Salines, aprofitant que l’afectació de la tempesta sobre aquesta part del litoral cubellenc va ser mínima.

Les feines van mobilitzar fins a cinc camions tipus banyera i es van executar durant tres dies. Els treballs han permès, doncs, la recuperació de l’estat habitual de la platja Llarga just abans que comenci el període de bany. El seu ús, tanmateix, dependrà de l’evolució de les fases de desconfinament que determini l’Estat i de les mesures de seguretat sanitària que s'estableixin.    

Des de l'Ajuntament de Cubelles, el regidor de Medi ambient, Josep Maria Hugué, ha agraït l'actuació de Costes i Medi marí, malgat reclamar accions de regeneració més intensives, atesa la regressió que ha experimentat tot el litoral central durant les darreres dues dècades, sense que s'hagi executat cap intervenció compensatòria en aquest temps a Cubelles.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!