Temporal

Protecció Civil activa l'alerta del Pla Inuncat per la previsió de precipitacions intenses aquest diumenge

De cara a diumenge, es manté l'episodi d'intensitat i també d'acumulacions destacades

ACN Barcelona 06-06-2020 21:12 Lectures 2645
Protecció Civil activa l'alerta del Pla Inuncat per la previsió de precipitacions intenses aquest diumenge. Meteocat

Protecció Civil activa l'alerta del Pla Inuncat per la previsió de precipitacions intenses aquest diumenge. Meteocat

Protecció Civil ha activat aquesta tarda l'alerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat per les pluges que es preveuen aquesta nit i sobretot diumenge arreu de Catalunya, especialment a comarques de la Catalunya Central com el Solsonès, el Berguedà i Osona. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu, a partir d'aquest vespre i fins als inicis de la propera nit, xàfecs amb intensitats de precipitació que poden superar els 20 litres/m2 en 30 minuts a tota la meitat nord-oest de Catalunya.

De cara a diumenge, es manté l'episodi d'intensitat i també d'acumulacions destacades. El fenomen afectarà al matí les comarques centrals, i a partir del migdia s'estendrà també a altres zones del Pirineu, Prepirineu i comarques de Barcelona i Lleida. De cara al vespre, les precipitacions afectaran també punts de les comarques de Tarragona i l'Ebre.

Les pluges més intenses s'esperen a la part central del dia i els xàfecs podran anar acompanyats localment de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra. En quant a les acumulacions més importants (100 litres/m2 en 24 hores), s'esperen sobretot al Solsonès, Berguedà i Osona.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No