Millora del servei

El bus interurbà entre Vilafranca i Barcelona triplica el servei mentre durin les obres de la línia R4 de Renfe

El servei es prestarà des de Vilafranca entre las 5.45 hores i les 22.15 hores i des de Barcelona entre les 6.45 hores i les 23.15 hores

Redacció Vilafranca del Penedès 15-09-2020 18:48 Lectures 2147

Des d’aquest dimarts 15 de setembre, la línia de bus exprés.cat e6 entre Vilafranca i Barcelona triplica el nombre d’expedicions, amb la circulació de 43 nous vehicles que s’afegiran als de l’horari habitual del servei de transport públic per carretera. Aquest servei de reforç, aprovat aquest estiu per la Generalitat de Catalunya, serà vigent mentre durin les obres del tram ferroviari de la línia R4 de Rodalies afectat pels treballs del corredor mediterrani, que està previst que finalitzin al novembre.

L'Ajuntament de Vilafranca, atenent les queixes dels usuaris que en els darrers dies es queixaven que no s’havia posat en funcionament aquest increment de freqüència horària anunciat, ha fet la reclamació a la Generalitat de Catalunya i a l'empresa operadora, perquè el pla de reforç s'executi tal i com s'havia anunciat. Així doncs, es confirmen els nous horaris des d'avui dimecres 15 de setembre i fins que finalitzi el període d’afectacions per obres d’Adif de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.

El servei de la línia de bus queda de la següent manera:

-Hi haurà les 22 expedicions d’anada i 23 de tornada habituals de dilluns a divendres feiners, a les que s’hi sumen 43 expedicions per sentit, de dilluns a divendres laborables, que circularan cada 15 minuts en hora punta i cada mitja hora en hora vall.

-El servei es prestarà des de Vilafranca entre las 5.45 hores i les 22.15 hores i des de Barcelona entre les 6.45 hores i les 23.15 hores.

-Consulteu els horaris a https://serveisurbans.vilafranca.cat/bus-vilafranca-barcelona

Amb la potenciació de l’oferta dels serveis exprés.cat per part del Departament de Territori i Sostenibilitat es vol atendre de forma adequada la mobilitat de Vilafranca del Penedès. La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transport i Mobilitat, vol pal·liar amb aquest pla de reforç les dificultats que es poden trobar els usuaris d’aquesta línia en els seus desplaçaments diaris i evitar la propagació de l’ús del vehicle privat en un moment d’emergència climàtica i sanitària.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No