Estudi tècnic

Vilanova tanca el pas de vehicles a la plaça del Mercat per preservar "l'estructura inferior de la plaça"

A partir de dilluns no es permetrà la circulació ni l'aparcament de vehicles a tota la plaça de Soler i Carbonell

Vilanova tanca el pas de vehicles a la plaça del Mercat per preservar l'estructura inferior de la plaça. Ajuntament de Vilanova

Vilanova tanca el pas de vehicles a la plaça del Mercat per preservar l'estructura inferior de la plaça. Ajuntament de Vilanova

A partir de dilluns no es permetrà la circulació ni l'aparcament de vehicles a tota la plaça de Soler i Carbonell. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha adoptat aquesta decisió després de rebre un estudi tècnic de reordenació de la plaça, que determina que l'estructura inferior de la plaça no està dissenyada per suportar vehicles de mig i gran tonatge.

El tancament de la plaça serà de caràcter indefinit fins que es prenguin les mesures definitives en el marc del projecte de reordenació. En els pròxims dies s'habilitaran nous espais per a la càrrega i descàrrega de les mercaderies que abasteixen el Mercat del Centre i altres establiments comercials del voltant.

Durant aquest 2020 l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'ha iniciat la implementació progressiva del nou Pla de pacificació del centre de la ciutat "Al centre, les persones", amb el qual es vol reduir el trànsit de vehicles motoritzats, millorar i guanyar espais de socialització de la ciutat, millorar la seguretat de les persones que van a peu, i reduir l'emissió de gasos de combustió.

La reordenació de la plaça Soler i Carbonell és una de les actuacions previstes al Pla de pacificació "Al centre, les persones" que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Un dels objectius principals d'aquesta actuació és millorar la situació de la distribució de mercaderies als entorns del Mercat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!