Alerta sanitària

La Fiscalia arxiva la denúncia contra Renfe per no garantir la distància de seguretat a Rodalies

La companyia lamenta que es posés en dubte la seguretat en el transport públic

ACN Barcelona 14-01-2021 13:02 Lectures 1451
La Fiscalia arxiva la denúncia contra Renfe per no garantir la distància de seguretat a Rodalies. Xnet

La Fiscalia arxiva la denúncia contra Renfe per no garantir la distància de seguretat a Rodalies. Xnet

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha arxivat la denúncia d'Xnet contra Renfe per no garantir la distància mínima de seguretat entre els passatgers a Rodalies. Xnet considerava que es posava en risc la salut dels passatgers i que fins aquesta tardor les mesures per combatre la pandèmia es dirigien a responsabilitzar els usuaris sense ampliar la capacitat i les freqüències dels trens. A banda de la companyia, Xnet també responsabilitzava la Generalitat com a titular del servei i ministeris com el de Transports. Fonts de Renfe han celebrat la decisió de la Fiscalia i han lamentat que es posés en dubte la seguretat en el transport públic.

En aquest sentit, Renfe ha recordat que malgrat el descens de la demanda a la meitat Rodalies està oferint el 100% del servei en dies feiners, tant en capacitat com en freqüències, i que s'ha intensificat la neteja i la desinfecció de tots els trens i d'elements com passamans, polsadors i tancament de portes d'accés, entre d'altres.

Altres mesures que reivindica Renfe són les campanyes informatives per a un ús correcte de la mascareta, instal·lació de gel a les estacions i senyalització per una major fluïdesa en el moviment dels passatgers.

La Fiscalia arxiva la denúncia contra Renfe per no garantir la distància de seguretat a Rodalies
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No