Xarxa elèctrica

Cubelles demana responsabilitats a Endesa pels continus talls de llum al municipi

S'ha demanat una reunió urgent amb els responsables de la companyia elèctrica que es va comprometre al desembre de 2019 a millorar les instal·lacions

Cubelles demana responsabilitats a Endesa pels continus talls de llum al municipi. Ajuntament de Cubelles

Cubelles demana responsabilitats a Endesa pels continus talls de llum al municipi. Ajuntament de Cubelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Cubelles demanarà responsabilitats a la companyia elèctrica Endesa per les avaries que s’han produït aquestes darreres setmanes a Mas Trader, que han deixat al veïnat sense subministrament elèctric durant hores. Endesa es va comprometre el desembre de 2019 a fer millores a la xarxa per evitar aquests talls.

L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ja ha demanat una reunió amb els responsables d’explotació de la zona Llobregat, Javier Reche, i el tècnic Jesús Herrera. “el malestar del Consistori i de tot el veïnat del municipi davant d’aquesta manca d’inversió i manteniment, especialment a la zona de Mas Trader”. La problemàtica ve de lluny i està originada per l’escassa inversió en la renovació i manteniment de la infraestructura elèctrica responsabilitat d’Endesa.

“No són admissibles aquestes avaries repetitives” explica Fonoll, qui s’ha volgut posar al costat dels veïns i veïnes de Cubelles, en especial de Mas Trader, que “repetitivament pateixen aquests problemes que condicionen molt la vida quotidiana. Si depengués de nosaltres ja ho hauríem solucionat”.

Malgrat que la problemàtica no sigui responsabilitat directe de l’Ajuntament de Cubelles, aquest demana disculpes a tota la ciutadania per les molèsties.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local