Setmana Europea de la Mobilitat

Sitges acull un congrés internacional per debatre la mobilitat en entorns locals

Coincidint amb el congrés i amb la Setmana Europea de la Mobilitat, el bus urbà de Sitges serà gratuït, els dies 21 i 22 de setembre

Sitges acull un congrés internacional per debatre la mobilitat en entorns locals. Ajuntament de Sitges

Sitges acull un congrés internacional per debatre la mobilitat en entorns locals. Ajuntament de Sitges

Sitges serà l’escenari de l’International Mobility Congress 2021 on s’abordarà la mobilitat en els entorns locals, després dels mesos més durs de la pandèmia de COVID19. Els dies 21 i 22 de setembre, a l’Hotel Melià Sitges, es reuniran experts de tot el món per tractar les polítiques de mobilitat que s’estan portant a terme en l’actualitat i dibuixar escenaris de futur. L’Alcaldessa de Sitges i Presidenta de l’Associació de municipis per a la mobilitat i el transport urbà, Aurora Carbonell i Abella, explica que “tindrem a Sitges un fòrum de debat internacional sobre un tema clau en el futur immediat, com és la mobilitat en l’entorn més proper” i afegeix que “serà un punt per intercanviar experiències i aprendre tot allò que ens ajudi a potenciar el transport públic i la mobilitat sostenible”. El President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, clourà aquest congrés internacional de mobilitat, el 22 de setembre. 

Al llarg de les jornades del 21 i 22 de setembre, hi haurà conferències sobre casos pràctics i les solucions que s’han implantat amb èxit; es presentaran projectes d’innovació i startups del sector i especialistes internacionals en mobilitat identificaran els reptes de futur i els principals camins per abordar-los.

A Sitges, l’Ajuntament s’afegeix a la promoció del transport públic amb la gratuïtat del bus urbà els dies 21 i 22 de setembre. Aquestes dates coincideixen amb l’International Mobility Congress i amb la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre). El regidor de Mobilitat de Sitges, apunta que “disposar d’un bon servei de bus urbà és una de les polítiques que ens ajuda a fomentar el transport públic i la mobilitat sostenible en el nostre entorn de Sitges”.

Al llarg d’aquesta setmana dedicada a reflexionar sobre la mobilitat, el Vicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, també visitarà Sitges per assistir a un sopar del 20è aniversari de la creació de l’Associació de municipis per a la mobilitat i el transport urbà (AMTU), organisme del qual l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell i Abella, n’és la presidenta actual.  

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!