Periple judicial

Messi haurà d'enderrocar parcialment el seu hotel a Sitges

Després d'un llarg procediment judicial, una sentència ferma obliga el propietari a tirar a terra els balcons que incompleixen la normativa urbanística local

Messi durant una visita a les instal·lacions del seu hotel a Sitges. EIX

Messi durant una visita a les instal·lacions del seu hotel a Sitges. EIX

El recentment guanyador del Baló d'Or Leo Messi haurà d'enderrocar parcialment el seu hotel a Sitges, MiM. Després d'un llarg procediment judicial, una sentència ferma obliga el propietari a tirar a terra els balcons que incompleixen la normativa urbanística local. Segons fonts municipals, l'Ajuntament de Sitges ja ha iniciat els tràmits perquè la propietat de l'immoble enderroqui els cossos sortints.

El periple judicial es remunta a 2009, quan l'anterior propietari de l'hotel, Francisco Sánchez Rodríguez, va sol·licitar la llicència d'obres per contruir l'hotel a Sitges. Però els treballs finals no van respectar els límits marcats ja que es van fer dos grans balcons que superaven la façana en dos metres i l'Ajuntament va sol·licitar el seu enderroc per incomliment de la normativa urbanística. 

Des de llavors, la batalla ha estat als jutjats i ara, amb una sentència ferma, serà el nou propietari, l'actual jugador del Paris Saint Germain, qui haurà de complir amb el mandat urbanístic. L’Ajuntament de Sitges està valorant tècnicament la manera de donar compliment a la sentència per evitar possibles riscos.

Segons fonts municipals, l'hotel disposa de llicència per poder oferir l’activitat actual i disposa de l’acta de control favorable en matèria de prevenció d’incendis i per tant és segur per al seu ús.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!