Vegueria del Penedès

FOC FORESTAL

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes en una zona de difícil accés per als bombers


Redacció Sant Pere de Ribes

21-06-2022 17:09

Les flames pugen muntanya amunt i els bombers han desplaçat a la zona el màxim de recursos disponibles: 20 dotacions, 5 d'elles aèries

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes en una zona de difícil accés per als bombers. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Només 24 hores després que els bombers hagin donat per extingit l'incendi d'Olivella, la comarca del Garraf torna a estar en alerta màzima per un nou incendi forestal que afecta la zona de Can Pere de la Plana, al terme de Sant Pere de Ribes. Segons han informat els bombers, l'avís ha arribat poc després de les tres de la tarda. 

Les flames pugen muntanya amunt i és un lloc de difícil accés i amb males comunicacions de ràdio, segons han informat els bombers, que ja han desplaçat a la zona el màxim de recursos disponibles: 20 dotacions, 5 d'elles aèries. Els avions de vigilància i atac descarreguen als flancs de l'incendi de Can Pere de la Plana i els helicòpters bombarders intenten evitar els focus secundaris. Ara per ara, el foc no representa cap perill per als habitatges de la zona, segons fonts municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.