Vegueria del Penedès

HUMOR

No totes les dones tenen Punt 'G'


VISIONARIS DIGITALS

01-11-2010 10:01

O això ens ha dit Antoni Bolinches en l'autòpsia d'aquesta setmana. Qui també ens ha afirmat que la mida importa, un fet que pot desmuntar tota una vida de virilitat masculina

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

I és que aquella frase tant repetida "tranquil carinyo que la mida no importa", pot haver passat a la història i, amb ella, l'ego masculí de milers d'homes. Però si un expert psicòleg i sexòleg, com Antoni Bolinches, ho diu, és perquè és així i no perquè vulgui estendre el pànic entre el gènere masculí. Ara bé, sense voler fer-ho nosaltres tampoc, molts són els rumors que atribueixen l'aparició de Falete instants després d'una conversa amb el Dr. Bolinches. Ja que, fins llavors, havia estat un lluitador de sumo molt reconegut en la lluita lliure clandestina.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.