Vegueria del Penedès

HUMOR

Barça-Madrid: guanyar o morir


VISIONARIS DIGITALS

26-11-2010 8:55

Com sempre que es juga el Clàssic, sembla que tot s'hagi aturat

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

De fet, no és cap mentida: Espanya està aturada. Concretament, des de fa tres anys. Però, aquest dilluns, el destí pot donar un gir inesperat. Un gir que omplirà de vida i esperança mitja societat a costa de l'altra meitat. Perquè, mentre en el bàndol vencedor cantaran himnes de joia per places i carrers, els perdedors veuran com les seves vaques deixaran de fer llet i les seves gallines ja no els pondran mai més un ou. O potser no tant, però tindran el cos ple de ràbia. El futur d'uns i altres només depèn de 90 minuts, en els quals 44 cames, davant de 100.000 aficionats, es jugaran el destí de milions d'éssers humans. I alguns encara que deien que només era futbol. Alea jacta est.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.