Vegueria del Penedès

HUMOR

Divorci total


VISIONARIS DIGITALS

10-03-2011 10:52

La relació entre Vilanova Digital i Visionaris Digitals arriba al seu final enmig d’un ambient de crits xabacans, desqualificacions mútues i insults enverinats

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

És el que té negociar la rescissió del contracte al costat del plató de Sálvame Deluxe, un indret on el respecte i els graduats d’ESO brillen per la seva absència. Però... per què s’ha arribat a aquest extrem? On és l’origen del conflicte? Quin ha estat el detonant de l’adéu precipitat de Visionaris Digitals? Totes aquestes qüestions, i altres d’encara menys interessants, queden resoltes en el següent vídeo-denúncia. Un document audiovisual inèdit que ja ha estat catalogat com a “guai” per un redactor de la revista Superpop i com a “agredolç” per l’editor del suplement Cuinetes. El director del setmanari Prudència ha preferit no donar la seva opinió.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.