Vegueria del Penedès

HUMOR

No als 'rollitos' de primavera


VISIONARIS DIGITALS

04-04-2011 12:48

El nou eslògan de l'Opus Dei ha indignat molts propietaris de restaurants xinesos

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tot i que el veritable objectiu de la secta religiosa era oposar-se a les famoses relacions que es produeixen durant aquesta època de l'any, tan contràries a l'amor etern i cast que ells pregonen. Entenent com a amor etern i cast tot aquell que es manté al marge d'un arquebisbe, naturalment. I és que la primavera la sang altera. Fins i tot a Bojan Krkic, que ja és dir.

El que encara no se sap és per quina raó afecta de diferent manera homes i dones. Sort que al món hi ha persones justes com el doctor Eufemiano Fuentes, que ha permès que els homes també puguin alterar-se la sang cada 28 dies, com les dones. O, per ser més exactes, que se la puguin alterar sempre que faci falta, com qualsevol atleta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.