VNG
24-05-2012 Última revisió: 12-10-2012 11:32
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
La Plaça de les Neus, la Rambla Principal i la Plaça de la Vila seran els escenaris on se celebrarà l’esdeveniment en que hi haurà més d’una trentena d’estands de cellers provinents de vuit D.O. catalanes, cinc estands gastronòmics amb productes autòctons, una carpa de tastos i maridatges, també hi haurà un espai destinat a les actuacions musicals i zones de consum. La fira conjugarà la viticultura amb diferents àmbits artístics i empresarials i ocuparà 6000 metres quadrats del centre urbà de la ciutat.
Paral•lelament, Temps de Vi comptarà amb un acte estrella: tastos a alta mar. La ubicació marinera del municipi ha facilitat l’organització de tastos dalt d’un vaixell com un tret diferenciador de la resta de fires de Catalunya. A més, un altre dels atractius de la mostra serà el workshop “Els vins catalans al restaurant” que comptarà amb destacats ponents de la gastronomia i la distribució. La voluntat és incentivar el debat i coneixement del producte català entre el públic que hi assistirà.
Temps de Vi busca dirigir-se tant al públic aficionat al vi que vol conèixer més sobre aquest món, com el professional i especialista que podrà potenciar les relacions comercials amb el sector. La missió de la fira és promoure i difondre la cultura catalana del vi a través d’un acte que vol unir l’enologia amb l’art i l’empresa per aconseguir educar i motivar el consum intel•ligent entre la població local. Temps de Vi se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny i compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col•laboració de D.O. Penedès i Riedel.
PUBLICITAT
PUBLICITAT