Vegueria del Penedès

#RUNNERSXDV

Els Xicots estrenen samarreta de ‘running'


Redacció Vilafranca del Penedès

13-04-2014 23:19

La iniciativa ha sorgit d’un grup de xicots afeccionats a córrer, amb la idea de lluir-la en les curses en què participen, com fan castellers d’altres colles

EIX. Els Xicots estrenen samarreta de ‘running’

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els membres dels Xicots de Vilafranca afeccionats a l’esport ja disposen d’equipació tècnica per difondre la imatge de la colla. Es tracta d’una nova samarreta de running, que porta estampada sobre el fons vermell la silueta d’un atleta damunt de la senyera, amb el text “Un color, un objectiu” i l’etiqueta #runnersxdv. El disseny ha estat creat per la castellera Gemma Guasch.

La iniciativa ha sorgit d’un grup de xicots afeccionats a córrer, amb la idea de lluir-la en les curses en què participen, com fan castellers d’altres colles. De fet, la nova samarreta dels vermells ja es va poder veure fa uns dies a la cursa de muntanya de l’Arboç. Qui estigui interessat a adquirir-la, pot adreçar-se a Cal Noi-Noi o a la parada de marxandatge de les actuacions dels Xicots.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.