Vegueria del Penedès

IL.LUSTRACIÓ

L'exposició sobre Fernando Krahn viatja a Cadis


Redacció Sitges

04-09-2015 20:20

'El món il·lustrat per Fernando Krahn' es pot visitar a la Casa de Iberoamérica de la ciutat gaditana fins al 29 de novembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'exposició "El món il·lustrat per Fernando Krahn", la mostra de 36 Dramagramas, 12 Cranologies, 13 originals del llibre "El látigo de 100 colas" i més de 100 il·lustracions de col·laboracions en diaris i publicacions nord-americanes i europees, obre les seves portes a la Casa de Iberoamérica de Cadis fins al 29 de novembre de 2015.

La mostra arriba a la ciutat gaditana por una iniciativa de l’Ambaixada de Xile a Espanya i amb el suport de l'Ajuntament de Cadis i el patrocini de l'Ajuntament de Sitges i les fundacions Xile-Espanya i Gin, després d’haver estat exposada a Madrid.

La retrospectiva sobre la seva extensa obra, un llegat que Krahn va traçar amb humor i ironia al llarg dels 50 anys de carrera professional, va ser inaugurada a Sitges al juny de l'any passat.

La mostra ofereix al públic l'oportunitat de fer una mirada a la seva força creadora, una obra on no hi falta allò que el va caracteritzar; les situacions insòlites, la debilitat de la condició humana, la tragèdia i el destí, entre d'altres idees.

Nascut a Santiago de Xile el 1935, Fernando Krahn Parada, dibuixant, guionista, il·lustrador, escenògraf, fotògraf i animador, va fixar la seva residència a Sitges el 1973 després d'abandonar el seu país natal a partir del cop d'estat i després d'una etapa de col·laboracions a Nova York. Krahn va morir a Sitges el 18 de febrer de 2010.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.