Vegueria del Penedès

REFERÈNDUM

Buch i Lloveras demanen l'arxivament de la causa per desobediència després que el TSJC l'hagi reprès


ACN/ Nazaret Romero Vilanova i la Geltrú

22-07-2018 11:33

El conseller d'Interior confia que després de la decisió del Tribunal Suprem “totes les persecucions judicials contra alcaldes caiguin

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'expresidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) Neus Lloveras han demanat aquest dissabte l'arxivament de la causa per desobediència contra ells per instar els alcaldes a donar suport a l'1-O. Després que el magistrat del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena hagi rebutjat investigar la causa i l'hagi tornat a enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ambdós n'han demanat l'"arxivament final" perquè entenen que "no hi ha cap motiu perquè "segueixi viva". Buch confia que després d'aquesta decisió del TS "totes les persecucions judicials" contra alcaldes "caiguin".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.