Vegueria del Penedès

SENTÈNCIA 1-O

Mig miler de persones protesten a les portes dels Mossos a Vilanova per la detenció d'un jove aquest migdia


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-10-2019 19:56

Un jove de Sant Pere de Ribes ha estat detingut aquest dimecres durant el tall de les vies del tren a Vilanova i la Geltrú

Mig miler de persones protesten a les portes dels Mossos a Vilanova per la detenció d'un jove aquest migdia. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 500 persones s'han manifestat aquest dimecres al vespre a les portes de la prefectura dels Mossos d'Esquadra a Vilanova per la detenció d'un jove aquest migdia en una acció contra la sentència de l'1-O. El detingut participava en el tall de les vies del tren que han fet diversos joves poc després de les 12 del migdia i que ha obligat a tallar el servei de Rodalies durant poc més de mitja hora.

Entitats i col·lectius han convocat per aquest dimecres a les 19 hores una manifestació des de la plaça de les Casernes fins a la ronda Ibèrica, a les portes de la comissaria dels Mossos, on encara està el jove ribetà detingut al matí. La protesta ha obligat a tallar el trànsit de la ronda Ibèrica en ambdós sentits de la marxa, una de les artèries de circulació més importants de la ciutat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.