Vegueria del Penedès

SANT JOAN 2020

Cubelles prohibeix llençar petards abans de la nit de Sant Joan


Redacció Cubelles

18-06-2020 17:28

L'alcaldessa ha fet un ban que demana a la ciutadania celebrar la revetlla amb la família i els amics a casa i amb responsabilitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha fet públic un ban en què prohibeix llençar petards abans de la nit de la revetlla de Sant Joan i la nit de Sant Pere. L'alcaldia demana a la ciutadania celebrar la revetlla amb la família i els amics a casa i amb responsabilitat: "fem festa amb infants i adolescents, porten molts dies tancats i podem passar una bona estona amb la família i els amics propers".

L'Ajuntament apunta que "evitar els accidents i els incendis és el millor homenatge que podem fer als serveis sanitaris i d’emergència que fa molts dies que treballen intensament; la nit de Sant Joan no podem col·lapsar-los, perquè als centres hospitalaris encara hi ha gent lluitant i fent molt esforços per fer front a la covid-19".

A més de prendre mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, l'alcaldia de Cubelles demana que "es llencin petards exclusivament les nits de revetlla de Sant Joan i de Sant Pere i no d’altres dies; ens ho agrairan les nostres mascotes, les persones grans i els nostres infants, atès que a ells els afecta sensiblement el soroll que aquells provoquen". El consistori recorda que els petards fàcilment superen els decibels màxims autoritzats per la normativa i que, de tirar-los, s’hauria de fer en zones allunyades d’habitatges o residències, de centres geriàtrics, per motius de salut, així com de benzineres per afectar a la seguretat de tots. A més, es recorda que resta prohibit llençar petards o fer foc a menys de 500 metres de zones forestals per motius de risc d’incendi. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.