CUINA I POESIA
06-10-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:20
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem els Fideus a la cassola amb verdures, costella i botifarra de bolets.
Ingredients
⚡ fideus ⚡costella de vedella ⚡botifarra de bolets ⚡ceba ⚡dent d'all ⚡pastanaga ⚡ pebrot verd i vermell ⚡carxofes ⚡tomàquet en conserva ⚡aigua ⚡ espècies: julivert, pebre negre i vermell ⚡ oli d’oliva verge extra⠀
Preparació
⠀
Es talla la ceba i el dent d'all en trossos petits. Es fa el mateix amb la resta de verdures. Es posa oli en una paella i es cuinen les costelles. Quan li falten uns minuts, s'incorpora la botifarra feta de bolets per marcar-les. Es reserva. ⠀
Es cuina l'all i la ceba, fins que està tova. S'incorporen les verdures en ordre de cocció i es saltegen. ⠀
Mentrestant, es bull l'aigua en una olla. Un cop fetes les verduretes, s'afegeix el tomàquet i les espècies. Després els fideus.⠀
S'afegeix l'aigua i es deixa cuinar els minuts que necessitin els fideus. Quan faltin cinc minutets, s'afegeix la botifarra perquè s'acabi de cuinar. Es retira del foc, s'agrega la costella i es tapa durant 5 minuts més. Es serveix calentet i…a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a Francisca Aguirre per allò de “…Un mar, creedme, necesito un mar, un mar donde llorar a mares y que nadie lo note”.
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT