Vegueria del Penedès

ARMA DE FOC

Un home, ferit de gravetat a Vilanova per un tret "accidental" d'escopeta


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-10-2021 20:15

El ferit, que estava manipulant l'arma de foc a casa seva, ha hagut de ser evacuat d'urgència en helicòpter medicalitzat

Helicòpter del SEM. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home ha resultat ferit de gravetat aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú a causa d'un tret d'escopeta de caça. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el tret ha estat "accidental". Estava manipulant l'arma de foc a casa seva, quan se li ha disparat l'escopeta causant-li ferides de diversa consideració a la cara. La víctima ha hagut de ser traslladada d'urgències en helicòpter a Barcelona. La policia local de Vilanova i la Geltrú ha requisat l'escopeta i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació. Els fets han tingut lloc aquest diumenge al migdia al barri de la Collada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.