Ràdio municipal

Ràdio Mediona torna a les ones després d‘un silenci de més de 10 anys

Els estudis de la ràdio es troben a les Cases Noves de Can Pardo i estan oberts a tothom que vulgui fer un programa o col·laborar de qualsevol manera

Ràdio Mediona torna a les ones després d‘un silenci de més de 10 anys. EIX

Ràdio Mediona torna a les ones després d‘un silenci de més de 10 anys. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Després de més de 10 anys sense emissora de ràdio municipal, el poble de Mediona torna a tenir la seva pròpia emissora de ràdio. Ràdio Mediona està feta per voluntaris i té l'objectiu de mantenir informada la comunitat local sobre l'actualitat i la vida sociocultural del poble.

Els estudis de la ràdio es troben a les Cases Noves de Can Pardo i estan oberts a tothom que vulgui fer un programa o col·laborar de qualsevol manera. Actualment, l'emissora es pot escoltar pel 107.7 de la FM i també ofereix continguts online a www.radiomediona.cat.

La nova emissora que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mediona,  representa un impuls important per a la comunitat local, que havia estat sense veu en els mitjans de comunicació durant massa temps. Amb Ràdio Mediona, els habitants del poble i de la comarca podran estar informats sobre els esdeveniments locals, les activitats culturals, les notícies de les associacions i molt més.

L' emissora és fruit de la dedicació i el treball dels voluntaris que donen vida a aquest projecte, i representa una gran oportunitat per a la comunitat local per expressar les seves veus i opinions. Amb la ràdio municipal, Mediona torna a estar connectada i representada en el panorama comunicatiu local. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local