75 anys del Mercat del Centre

Ple absolut al primer Tast de Teatre al Mercat del Centre

Núria Valls va protagonitzar 'La Glòria del Mercat' de Joan Pera, que també va estar present a l’estrena vilanovina

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-06-2016 15:48 Lectures 6668
Ple absolut al primer Tast de Teatre al Mercat del Centre. Eva Bolaño

Ple absolut al primer Tast de Teatre al Mercat del Centre. Eva Bolaño

Gairebé dues-centes persones van omplir dissabte al vespre el primer Tast de Teatre al Mercat del Centre. Un proposta que es va iniciar amb un tast de diferents productes del mercat, i que va continuar amb la posada en escena de l'obra “La Glòria del Mercat”, del conegut actor, doblador i escriptor, Joan Pera; i que va estar magistralment interpretada per l'actriu vilanovina Núria Valls.

Aquest acte, que va omplir la totalitat de l'aforament previst, forma part dels actes del 75 aniversari del Mercat del Centre que estan organitzant l'Associació de Concessionaris del Mercat del Centre i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Entre el públic assistent, cal destacar que no es van voler perdre aquesta activitat tan atípica del mercat, la regidora d'Innovació i Tic, i presidenta de la Comissió Informativa del Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens; i el regidor adjunt del Promoció Econòmica, David Montes.
 


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres