Rodatge

L'univers del japonès Takashi Miike arriba a Vilanova amb el rodatge de la seva nova pel·lícula

El Garraf acull bona part del rodatge de ‘JoJo’s Bizarre adventure: Diamond is unbreakable’, que s’estrenarà l’estiu de 2017

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-11-2016 21:25 Lectures 4460
L'univers del japonès Takashi Miike arriba a Vilanova amb el rodatge de la seva nova pel·lícula. Abel Pérez

L'univers del japonès Takashi Miike arriba a Vilanova amb el rodatge de la seva nova pel·lícula. Abel Pérez

La plaça de la Vila s'ha tornat a convertir avui en un plató de rodatge que acull l'equip del japonès Takashi Miike, que gravarà bona part de la seva nova pel·lícula al Garraf. Les productores Toho i Warner Brothers van anunciar durant el Festival de Cinema de Sitges la seva primera col•laboració en l’adaptació d’una nova pel•lícula ‘live-action’, basada en l’obra d’Araki Hirohiko: ‘JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is unbreakable’. Una part de la pel•lícula es roda al Japó, mentre que la resta s'ha traslladat a Sitges, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes, a més de Barcelona i Sant Pol de Mar. La cinta, que s’estrenarà l’estiu del 2017, gira entorn la història de Josuke Higashikata, un estudiant d’institut amb súper poders que lluitarà per protegir la ciutat japonesa Morio-cho.

Takashi Miike és un dels directors de més renom dins el cinema fantàstic. Entre els reconeixements que ha rebut, hi ha el premi Màquina del Temps que l’any 2013 li va entregar el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No