Trobada anual

Lectors, anunciants i institucions celebren el quart aniversari d'EIX DIARI a l'Espai Far de Vilanova

La trobada anual d'EIX DIARI per tancar l'any 2016 va aplegar més d'un centenars de col·laboradors i usuaris del mitjà

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-12-2016 17:14 Lectures 3547

EIX DIARI ha celebrat aquest dissabte la seva trobada anual, aquest cop, per celebrar el quart aniversari del mitjà en un marc històric com és el far de Vilanova i la Geltrú. Lectors, subscriptors, col·laboradors i anunciants ens van acompanyar un cop més en aquest brindis nadalenc que, enguany, es va complementar amb una visita guiada al nou Espai Far de Vilanova, un museu que explica la història i la tradició marinera de la ciutat.

Més d'un centenar de persones van assistir a la trobada, que va comptar amb la participació de representants de diverses institucions, com ara Glòria García, presidenta del Consell Comarcal del Garraf i tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; i Rosa Huguet, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf i alcaldessa de Canyelles. Entitats i empreses del territori també van assistir a la trobada, que ens permet intercanviar reflexions sobre el mitjà i formular reptes per al nou curs.

Durant l'acte, l'equip d'EIX DIARI va fer un agraïment públic pel que ha estat un any molt important per a la consolidació del projecte periodístic, confirmant una audiència mensual de 100.000 usuaris únics que ens situa com el mitjà de referència de les comarques del Garraf, Alt i Baix Penedès. Aquest any també ha estat clau per posar en relleu el lideratge d'EIX DIARI a les xarxes socials, superant ja els 52.000 seguidors a facebook i més de 12.000 a Twitter (@eixdiari).

Des d'EIX DIARI volem fer un agraïment especial a l'Espai Far de Vilanova, a Caves Castell de Pujades, Patates Piqué i Menú Rodó by Montse Ramos per col·laborar en la celebració de l'acte.

Lectors, anunciants i institucions celebren el quart aniversari d'EIX DIARI a l'Espai Far de Vilanova. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No